♥ TOTALE UITVERKOOP! LAST CALL!! Verzendingskost aan halve prijs of gratis verzending vanaf € 35,-! ♥

Verzending - Retour

Verzending en retour

Verzending

wij verzenden tussen de 5 en 8 werkdagen je pakketje, na ontvangst van de betaling.

Levertermijnen:

We verzenden pakketjes enkel op maandag.

De verzendtermijnen die Bpost hanteert:

 • België: 1 werkdag (excl. feestdagen)
 • Nederland: ongeveer 2 werkdagen (excl. feestdagen B en NL)

Je ontvangt steeds een verzendbevestiging zodra de bestelling is verzonden - kijk ook eventueel in je spam.

Verzendkosten

 • Prijzen inclusief BTW, verpakking en administratiekosten.
 • Vanaf 100 euro aan producten valt de verzendkost automatisch weg.

 • BPost - België
  BE € 6,50 inclusief BTW, verpakking, administratiekosten

  - Bpost@home, € 6,50 inclusief BTW, verpakking, administratiekosten: levering bij je thuis of op kantoor. Let op: ben je mogelijks niet aanwezig, laat je pakket dan leveren in een postpunt.
  - Bpost 24/7, € 4,70 inclusief BTW, verpakking, administratiekosten: levering in een 24/7 pakketautomaat
 • BPost - Nederland
  NL € 8,00 inclusief BTW, verpakking en administratiekosten.

  Bpost@europe: verzending duurt gemiddeld 2 werkdagen

We raden je aan jouw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen technisch niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.


Risico's

Voor foutief ingevulde adressen of het niet aanwezig zijn bij het afleveren van de bestelling kan Phine Knits niet aansprakelijk worden gesteld. 

Retour

Een product terugsturen is geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je het liever ruilen voor een ander product.

Voor al je aankopen online heb je de mogelijkheid om producten terug te sturen gedurende een termijn van 14 dagen, die begint te lopen op de dag van de levering. Behalve voor de Chunky Knits, deze kleuren werden besteld volgens jouw eigen wensen. De bestelde wol kan niet worden gerecupereerd.

Stuur ons - voordat je je item retourneert - een aanvraag via mail: phineknits@gmail.com

We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen (binnen de 7 dagen na ontvangst).

De kosten voor retour zijn ten laste van de klant. We vragen hiervoor je begrip.

Om je het makkelijk te maken ontvang je van ons wel een verzendlabel per e-mail zodat je het pakje gewoon moet afgeven in een B-post-punt naar keuze Wanneer je dit label gebruikt, zullen we 5,70 euro (B) en 7,00 euro (NL) verzendkosten inhouden tijdens het terugstorten van je aankoopbedrag. Zorg er wel voor dat je pakketje binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons binnen is.

- De te retourneren producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn. De producten zijn mogelijks breekbaar of fragiel. Hergebruik de originele verpakking inclusief het aanwezige verpakkingsmateriaal en indien nodig extra bescherming. Zo verminder je de kans op beschadiging tijdens verzending aanzienlijk. Je kunt je pakket indien gewenst verzekerd terugzenden.

- Om misbruik te voorkomen, wordt een gratis verzending toch verrekend als door een retour het oorspronkelijke bestelbedrag onder de 100 euro komt. We trekken de verzendkosten van toepassing desgevallend af van het geretourneerde item. Dank voor je begrip hiervoor.

- Zodra Phine Knits het pakket goed heeft ontvangen, wordt er een waardebon aangemaakt ter waarde van het bedrag. Deze waardebon kan je inzetten bij een volgende aankoop en is 1 jaar geldig.